Airforce Wife Life'

6 mooiste stranden van Bali Geïnteresseerd door toeristen

Written on January 2, 2022   By   in Uncategorized

Wonderful Indonesia

Bron: Indonesia.travel

 

De belangrijkste attractie van Bali-toerisme is het natuurtoerisme, waaronder het strand. Bijna alle toeristen die op Bali op vakantie gaan, zullen zeker het strand bezoeken. Vooral strandattracties met wit zand met uitzicht op de zonsondergang.

Het eiland Bali heeft veel witte zandstranden en zwarte zandstranden. Daarnaast heeft elke badplaats op Bali ook zijn eigen uniekheid en schoonheid met locaties verspreid over bijna alle uithoeken van het eiland Bali.

Met zoveel keuze aan stranden op het eiland Bali, zullen toeristen zeker op zoek gaan naar de mooiste en meest populaire stranden om te bezoeken terwijl ze op vakantie zijn. De vraag is, welk strand is het mooiste en het bezoeken waard tijdens een vakantie naar Bali? Het volgende is een lijst van de mooiste stranden van Bali en de best bezochte stranden voor binnenlandse toeristen.

1. Nusa Dua Beach Bali

Nusa Dua Beach is favoriet bij binnenlandse toeristen om te bezoeken tijdens een vakantie op Bali, omdat het een van de schoonste stranden van het eiland Bali is. Deze schoonheid kan heel goed onderhouden worden want langs de kustlijn van Nusa Dua staan ​​vijfsterrenhotels en er zijn altijd schoonmakers die het strand schoonmaken.

Op Nusa Dua Beach zijn er twee stranden, namelijk Geger Beach en Mengiat Beach Nusa Dua. Deze twee stranden zijn meer geschikt om te zwemmen en veilig voor kinderen om te spelen. Omdat de golven klein zijn, zijn beide zeer geschikt voor strandtoerisme met het gezin. Naast het strand zijn er in Nusa Dua Bali ook toeristische attracties waar jongeren de voorkeur aan geven, de naam is Waterblow Bali.

2. Jimbaran-strand

Het witte zandstrand van Jimbaran Bali is geliefd bij binnenlandse toeristen omdat het unieke culinaire toeristische activiteiten biedt, namelijk een diner met gegrilde visgerechten op het strand terwijl u naar de zonsondergang kijkt. Jimbaran Beach Bali is meer geschikt voor toeristen die op huwelijksreis zijn en een romantisch diner op het strand willen.

3. Kuta Beach Bali

Ik weet zeker dat u Kuta Beach Bali kent of er ooit op vakantie bent geweest, een van de meest populaire witte zandstranden van Bali en zeer goed bekend in het buitenland. De aantrekkingskracht van het strand van Kuta Bali waardoor toeristen hier graag op vakantie gaan, ligt in:

Toegang tot het strand is zeer dicht bij de luchthaven Ngurah Rai.

Het witte zand is zacht glooiend en zeer breed.

Veel toeristische ondersteunende faciliteiten en infrastructuur zijn beschikbaar, zoals hotels, restaurants en winkelcentra.

De schoonheid van het uitzicht op de zonsondergang.

4. Pandawa-strand

Het Pandawa-strand op Bali is momenteel populair onder binnenlandse toeristen. Bovendien bevatten de meeste binnenlandse toeristen die op vakantie gaan naar toeristische attracties in het zuiden van Bali altijd een route om het Pandawa-strand te bezoeken. Het unieke en de schoonheid van het Pandawa-strand op Bali ligt in:

Batu Cliff met beelden van vijf Pandava’s.

Het witte zand is fijn en schoon.

Het zeewater is kalm en blauw van kleur.

Perfect om te zwemmen en kanoën.

5. Sanur Beach Bali

Als de meeste witte zandstranden in het zuiden van Bali een prachtig uitzicht op de zonsondergang hebben, is het anders dan Sanur Beach. De aantrekkingskracht van Sanur Beach Bali ligt in de schoonheid van het uitzicht op de zonsopgang.

De ligging van de Sanur Beach line welke aan de kust van het oostelijke deel van het eiland Bali ligt maakt het uitzicht op de zonsopgang hier erg mooi. Niet alleen uitzicht op de zonsopgang, Sanur Beach heeft ook wit zand dat erg schoon is en geschikt is voor zwemactiviteiten.

Wonderful Indonesia

6. Karma Kandara-strand

Voor degenen die vinden dat het strand van Pandawa te druk is om te bezoeken en een strandzicht willen zoals het strand van Pandawa met weinig bezoekers, dan moet je Karma Kandara Beach kiezen. Karma Kandara Beach grenst aan Pandawa Beach, beide liggen in het toeristengebied Ungasan Bali. daarom hebben beide bijna hetzelfde karakter.

Het verschil is dat je voor toegang tot Karma Kandara Beach een kaartje van IDR 650.000 per persoon moet betalen. Hierdoor is het erg rustig en blijft de privacy van bezoekers behouden. Met een toegangsprijs van IDR 650.000 / persoon kun je het toegangsbewijs gebruiken om eten en ten minste één van de chique restaurants hier te kopen. De F&B-voucher die je krijgt is IDR 350.000.

Voor degenen onder u die privacy willen, schoon strandzand, de schoonheid van de zee zoals in de Middellandse Zee, en natuurlijk een toegangsbewijs van IDR 650.000 / persoon niet erg vinden, dan is Karma Kandara beach Ungasan een echte aanrader op bezoek komen.

Dat zijn een aantal stranden op Bali die je zeker moet bezoeken. Als u andere vormen van toerisme op Bali wilt bezoeken, kunt u zoeken op informatie op de website van Wonderful Indonesia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *