Airforce Wife Life'

Deskundig Advies Over Reizen Dat Het Leuk Maakt

Written on April 4, 2021   By   in Reis

Reizen kan een uitstekende gelegenheid zijn om uw horizon te verbreden en uw wereldbeeld te verfrissen. Het kan ook op je terugschieten als je niet de tijd neemt om je voor te bereiden op de onvermijdelijke cultuurschok, of je reis nu binnenlands of internationaal is. Volg deze tips en trucs om het meeste uit uw reiservaring te halen.

U ruimte besparen in uw bagage door het verpakken in grote luchtdichte zakken, zoals ziplocks. Vind de gallon of 2 gallon grootte zakken, Pack t-shirts, sokken, ondergoed en andere lichtgewicht stof items in hen, en rol de lucht uit de zak voor het zippen sluit. Dit zal de grootte van je items verminderen en je zult in staat zijn om meer in je tas te passen.

Hoewel je de meeste EHBO-tools op je verschillende reizen kopen, is het nog steeds een goed idee om een EHBO-kit in je tas te hebben. U zult goed worden bediend om een aantal Essentials zoals bandages, zeep, aspirine of andere pijnstillers, koude geneeskunde, geneesmiddelen op doktersvoorschrift in te pakken, enz. Je weet nooit waar of wanneer je deze items nodig hebt, dus het is een veilige gok om ze bij je te houden voor het geval dat.

Rol je kleren bij het inpakken van je koffers voor een reis. Door je kleren strak op te rollen, bespaart je veel ruimte bij het inpakken. Zorg er gewoon voor dat je begint te verpakken, tenminste, enkele dagen voordat je nodig hebt om al uw bagage klaar te hebben. Haasten leidt tot zeer inefficiënte verpakking.

Wanneer u naar armere of minder ontwikkelde gebieden reist, vermijd dan het aanraken van een van de lokale dieren. Dit omvat natuurlijk boerderij dieren, maar omvat ook zwerfkatten en honden, evenals ontwerp-of verpakkings dieren. Je weet nooit welke ziektes deze dieren kunnen dragen, en de kans is groot dat je niet dezelfde immuniteiten hebt als de lokale bevolking.

Wanneer u met een baby reist, moet u een lijst maken van de benodigde items die u thuis een paar dagen voor uw reis gebruikt. Omdat reizen met een baby een nieuwe reiservaring is, is het heel gemakkelijk om te vergeten wat je thuis vindt. Door vroegtijdig aan de lijst te werken, u alles bijhouden wat u gebruikt.

Besteed aandacht aan verborgen kosten bij het boeken van luchtvaartmaatschappij reizen. Het wordt gebruikelijk om kosten in rekening te brengen voor ingecheckte bagage, met name bagage met overgewicht. Daarnaast brengen luchtvaartmaatschappijen nu kosten in rekening voor het inchecken bij de terminal in plaats van online, en kunnen ze zelfs extra kosten in rekening brengen om een meer begeerde stoel in het vliegtuig te selecteren, zoals een zitplaats bij het verlaten van de rij.

Bekijk andere overnachtingsmogelijkheden. Je hoeft niet altijd in een hotel te verblijven om je geweldig te voelen op vakantie. Er zijn veel “House-Swapping” sites beschikbaar, die u toelaten om te verblijven in iemands vacante woning. Probeer op zoek naar hutten of bed and breakfasts. Alternatieve accommodaties kunnen enkele van de meest interessante en leuke delen van vakantie zijn, dus zorg ervoor om het te controleren!

Voor een stressvrije vakantie begint u zich een week voor het vertrek voor te bereiden. Zorg ervoor dat uw vrienden en familie weten waar u naartoe gaat, en laat iemand door uw huis rijden om ervoor te zorgen dat alles in orde is. Installeer indien nodig een alarm. Vind iemand om voor uw huisdieren en planten te zorgen.

Als u van plan bent om te vliegen, zorg er dan voor dat u uw ticket koopt onder dezelfde exacte naam als op uw identificatie. De beveiliging van de luchthaven is de afgelopen jaren toegenomen en je wilt niet naar de luchthaven komen en beseffen dat je niet mag vliegen omdat je ID niet overeenkomt met je ticket.

Bekijk alle arrangementen voor reizen zorgvuldig voordat u ze boekt. Veel luchtvaartmaatschappijen en websites stellen vluchten, Hotel accommodaties, maaltijden en activiteiten samen en bieden ze aan tegen één prijs. Dit is bedoeld om de bedrijven ten goede te komen, omdat ze vluchten en kamers kunnen boeken zonder hun bottom line te vermelden. Sommige van deze pakketten kunnen steelt zijn, maar je moet altijd kijken naar de kosten van elk stuk van de deal om ervoor te zorgen dat je geld bespaart.

Nu is de keuze aan jou, dus ga er heen en geniet van het vinden van nieuwe plaatsen en mensen om je vooroordelen uit te dagen. Gewapend met een beetje extra kennis nu over de ervaring van het reizen, u een paar minder hobbels op de weg naar uw bestemming verwachten. Deel dit artikel met vrienden en familie, die misschien op weg zijn met u of op eigen reizen.